Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Barcelona-coach Xavi Hernandez prees het competitieniveau in de Saoedische competitie en sprak zijn vertrouwen uit in het succes van Cristiano Ronaldo in de competitie met de Al-Nasr-club.

De 37-jarige Portugese ster zal twee seizoenen lang de trui van “Al-Alamy” dragen, tot 2025.

Xavi zei tijdens een persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd van Blaugrana tegen Real Betis op woensdag: “Cristiano Ronaldo zal zien dat de Saudi League competitief is. Mensen weten er misschien niet veel van, maar er zijn 8 buitenlandse spelers in elk team, en dat is erg teams van hoge kwaliteit.”

Hij voegde eraan toe: “Al-Nasr is een groot team, naast Al-Hilal en Al-Ittihad, sterke clubs in Saoedi-Arabië. Deze competitie is competitief.”

Hij vervolgde: “Het zal niet gemakkelijk zijn voor Ronaldo, maar hij is een natuurlijke concurrent en ik weet zeker dat hij hier het verschil gaat maken.”

Xavi is met zijn spelers in Saoedi-Arabië om deel te nemen aan de Spaanse Super Cup.

De Blaugrana treft donderdagavond Real Betis in de halve finale in het King Fahd International Stadium.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *