(CNN) — Het Central Command (CENTCOM) van het Amerikaanse leger heeft dinsdag de onderschepping aangekondigd van een schip met meer dan 2.000 Iraanse geweren op weg naar Jemen.

En het US Central Command zei in een verklaring dat de onderschepping maandag plaatsvond in internationale wateren in de Golf van Oman, toen een bemanning van de USS Chinook aan boord ging van een ongemarkeerd schip dat een reguliere route voer voor het smokkelen van wapens van Iran naar Iran. Houthi’s in Jemen.

“De illegale wapenstroom vanuit Iran via internationale waterwegen heeft een destabiliserend effect in de regio”, zei de bevelhebber van het Amerikaanse centrale commando, generaal Michael Eric Korella.

De Verenigde Staten hadden eerder verschillende schepen onderschept die ladingen wapens en explosieven vervoerden.

In november nam de Amerikaanse marine wat zij omschreef als een “grote hoeveelheid” explosieven in beslag van een vissersvaartuig in de Golf van Oman, en Amerikaanse troepen brachten het schip later tot zinken nadat het vastbesloten was een bedreiging voor de scheepvaart te vormen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *