Het Saoedi-Arabische nationale team voltooide woensdag de voorbereidingen voor de beslissende wedstrijd tegen hun Omaanse tegenhangers, in het Al-Mina International Stadium voor de 25e Arabian Gulf Cup in Basra, in de derde ronde van de Groep A-competitie, op donderdag.
Al-Akhdar-voetballers trainden in het reservestadion van het Basra International Stadium, onder toezicht van Saad Al-Shehri, de technisch directeur en de assistent-technische staf.
Al-Akhdar hoopt de wedstrijdpunten te winnen om de kwalificatiekaart te pakken, aangezien elk ander resultaat dan een overwinning betekent dat hij het toernooi verlaat, aangezien ze op de derde plaats staan ​​met 3 punten, na het verslaan van het Jemenitische team met “2-0” en verlies van Irak met een nul, terwijl het nationale team van Oman binnenkomt met mijn kansen op een overwinning of een gelijkspel om de kwalificaties te beslissen, aangezien ze op de tweede plaats staan ​​met 4 punten, op doelsaldo van koploper Irak, na een doelpuntloos gelijkspel met Oman tegen open het toernooi, en hun overwinning op Jemen “3-2”.

Al-Akhdar .. Al-Shehri adopteert

Al-Akhdar .. Al-Shehri adopteert

Al-Akhdar .. Al-Shehri adopteert

Al-Akhdar .. Al-Shehri adopteert

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *