Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Het nationale team van de Verenigde Arabische Emiraten verloor dinsdagavond met 1-0 van Koeweit in een wedstrijd in het Al-Mina Stadium in de tweede week van de groepsfase van het Gulf Cup-toernooi in Irak .

Het doelpunt van Kuwaiti Blue kwam via Ahmed Al-Dhafiri op een 90+ tijdmoordenaar, dus het team behaalde zijn eerste overwinning.

Dit is de tweede nederlaag voor de blanken van de Emiraten in de Golf 25, aangezien ze hun campagne begonnen met een nederlaag tegen het nationale team van Bahrein.

Het nationale team van de Verenigde Arabische Emiraten kwam dicht bij een bye van de competities in de eerste ronde, omdat ze zonder punten onderaan de tweede groepstafel zaten, terwijl het nationale team van Koeweit hun kansen op het passeren van de groepsfase versterkte na het scoren van het eerste doelpunt . drie punten die hem op de derde plaats brachten.

Emirati-fans hebben hun woede geuit na de teleurstellende prestatie van het nationale team van hun land in het toernooi, nadat ze een van de eerste kanshebbers waren om de toernooititel te winnen in de vijfentwintigste editie.

Emirates-fans gaven, naast functionarissen van de voetbalbond, de schuld aan de spelers en technische staf onder leiding van Rodolfo Arwabaren.

Dit zijn de belangrijkste reacties:

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *