Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Saoedische minister van Hajj en Umrah, Dr. Tawfiq Al-Rabiah, kondigde maandag aan: “Het aantal pelgrims zal terugkeren naar het niveau van vóór de Corona-pandemie, zonder leeftijdsbeperkingen.”

Volgens het Saoedische kanaal “Al-Ikhbariya”, vermeldde Al-Rabeeah tijdens de lancering van de conferentie en tentoonstelling van Hajj en Umrah-diensten “Expo Hajj”, dat de prijs van verzekeringen voor Umrah-pelgrims is verlaagd van 235 naar 88 Riyals , voor een geschat tarief van 63%, vanaf dinsdag, en de verzekeringskosten voor pelgrims werden verlaagd van 109 naar 29 rials, of 73%.

De Saoedische minister van Hajj en Umrah voegde eraan toe dat “Hajj-missies zullen worden gecontracteerd met elk bedrijf met een vergunning om te voldoen aan de eisen van pelgrims en om het concurrentievermogen tijdens het lopende jaar te vergroten.”

Al-Rabeeah verklaarde dat de Saoedische regering “een pakket van enorme projecten presenteerde om de gasten van Rahman te dienen, waaronder de uitbreiding van de Grote Moskee in Mekka voor een bedrag van meer dan 200 miljard riyals, de bouw van een trein die Mekka verbindt met Medina voor een bedrag van 64 miljard riyals en de ontwikkeling van King Abdulaziz Airport in Jeddah.” tegen een kostprijs van meer dan 40 miljard rials.

Het is belangrijk op te merken dat het Saoedische Ministerie van Hajj en Umrah donderdag de beschikbaarheid van vroege registratie voor pelgrims uit het Koninkrijk heeft aangekondigd via de website van het ministerie en de “Nusk” -applicatie, voor degenen die Hajj-rituelen willen uitvoeren voor de huidige periode. en voegde eraan toe dat vrouwen zonder mahram de hadj mogen aanvragen.

Ze zei: “Alle aanvragers moeten ten minste 10 dagen voor aankomst voor de hadj de immunisatie tegen het coronavirus (Covid-19) en de seizoensgriep voltooien, samen met het verkrijgen van een geldig vaccinatiecertificaat waaruit blijkt dat ze het quadrivalente meningitisvaccin (ACYW) hebben ontvangen. .”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *