Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Het Saoedi-Arabische ministerie van Binnenlandse Zaken heeft de arrestatie aangekondigd van een vrouw die verscheen in een video die “in strijd is met de goede zeden” op socialemediaplatforms, zonder haar nationaliteit prijs te geven.

Het Saoedische ministerie van Binnenlandse Zaken kondigde ook de arrestatie aan van twee onderdanen en een andere Nigeriaan voor het opnemen en plaatsen van video’s op socialemediaplatforms.

In een verklaring gepubliceerd door het officiële Twitter-account van de Saoedische algemene veiligheid, arresteerde de politie van Riyad een vrouw die “verscheen in visuele inhoud die de openbare zedelijkheid schendt”.

De verklaring voegde eraan toe dat de politie van Riyad ook “een inwoner met de Nigeriaanse nationaliteit en twee staatsburgers arresteerde wegens het overtreden van het anti-informatiemisdaadsysteem voor het documenteren en publiceren van inhoud op sociale media”.

In het persbericht staat dat er vier verdachten zijn aangehouden, dat er tijdelijke maatregelen tegen hen zijn genomen en dat ze zijn voorgeleid aan het parket.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *