(CNN) – Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov zei maandag dat westerse wapenleveranties aan Oekraïne “de pijn zullen vergroten en het lijden zullen verlengen” van de Oekraïners.

Peskov voegde eraan toe, in commentaar op het besluit van Frankrijk om gevechtsvoertuigen aan Oekraïne te leveren, dat “het onlogisch is om alleen over Franse leveringen te praten, omdat Europa, de Verenigde Staten en de NAVO (NAVO) tientallen miljarden dollars in Oekraïne hebben gepompt door de levering van wapens.”

Hij voegde eraan toe dat deze wapens “de pijn van het Oekraïense volk kunnen vergroten en hun lijden kunnen verlengen, maar ze kunnen niets fundamenteels veranderen in Oekraïne”, eraan toevoegend dat “deze voorraden niet in staat zijn de verwezenlijking van de doelen van een speciale militaire operatie te verstoren. ” verwijzend naar de invasie van Oekraïne door zijn land.

De woordvoerder van het Duitse ministerie van Defensie, Arne Kolatz, zei maandag dat zijn land momenteel geen plannen heeft om Leopard-tanks aan Oekraïne te leveren, maar bereidt zich voor om tot 40 Mardier-tanks te sturen.

Kolatz vertelde verslaggevers dat het Duitse leger klaar is om Oekraïense soldaten te trainen.

Vorige week bevestigde de Amerikaanse president Joe Biden dat de Verenigde Staten Oekraïne zullen voorzien van Bradley-gevechtsvoertuigen als onderdeel van een nieuw veiligheidshulppakket naarmate de verjaardag van de Russische invasie nadert.

Het komt terwijl Oekraïne zich voorbereidt op de strijd tegen een intensievere lente naarmate het weer warmer wordt.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *