Riyadh First Football Club verdubbelde de ellende van hun tegenhanger Al-Shula na een ruime 3-0 overwinning op hen in de wedstrijd die werd gespeeld in het Al-Kharja Stadium in de 16e ronde van de Yellow League voor clubs uit de eerste divisie.
De eerste helft werd gedomineerd door een doelpuntloos gelijkspel, maar in de tweede helft scoorde en wist Riad drie keer te scoren via de Braziliaan Diego Miranda (57), zijn landgenoot Luis Moralha (65) en de Serviër Nikola Šteković (90 + 3). ).
De overwinning is de zesde op rij voor het Riyad-team, dat hen met 28 punten tijdelijk naar de derde plaats schoof.
Al-Shoulah, aan de andere kant, leed hun vijfde opeenvolgende nederlaag, waardoor hun positie aan de onderkant van de tafel nog verder verslechterde met 10 punten.
Riyadh ontvangt maandag hun tegenhanger Qaisumah en Al-Shula bezoekt woensdag Al-Faisaly in de 17e ronde van de competitie.

Riyad verdubbelt het lijden van de fakkel

Riyad verdubbelt het lijden van de fakkel

Riyad verdubbelt het lijden van de fakkel

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *