Het eerste voetbalelftal van Al-Nasr traint dinsdagmiddag, in plaats van de gebruikelijke avondtijd, vanwege de bezetting van zijn stadion door de Spaanse training van Real Madrid.
Het Spaanse team traint in het Al-Nasr Stadion ter voorbereiding op de wedstrijd van woensdag tegen Valencia in de Spaanse Super Cup.
Het Nasrawi-team hervatte maandag de training, nadat de spelers twee dagen rust hadden genoten na het verslaan van Al-Ta’i met “2-0” in de 12e ronde van de Saudi Roshan League.
De Franse coach Rudi Garcia legde zijn spelers een intensieve fitnesstraining op van meer dan 90 minuten. Ook onderwierp hij de spelers aan tactische oefeningen, die hij afsloot door van buiten het strafschopgebied op de keepers te schieten.
Bovendien zette de Spanjaard Alvaro Gonzalez, de verdediger van het team, zijn revalidatieprogramma voort nadat hij tijdens de laatste confrontatie met Al-Ta’i een traan had opgelopen, waardoor hij 14 dagen buiten de ploeg zal blijven.
Al-Asfar Al-Asmi bereidt zich voor om zaterdag Al-Shabab te ontmoeten in de top 13 van de competitie.

Real Madrid streeft naar een overwinning tijdens de middagtraining

Real Madrid streeft naar een overwinning tijdens de middagtraining

Real Madrid streeft naar een overwinning tijdens de middagtraining

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *