Het nationale team van Bahrein draaide de rollen om en zette een achterstand om door dinsdag met 2-1 te winnen van Qatar in de tweede ronde van de Gulf Cup “Gulf 25”.
Het nationale team van Bahrein verhoogde de score naar zes punten voor de eerste plaats in de tweede groep, terwijl Qatar op de tweede plaats bleef met drie punten, met een doelsaldo van Koeweit, terwijl de VAE op de laatste plaats staat zonder punten.
Bahrein behaalde hun eerste overwinning op Qatar sinds 2015, toen ze hen versloegen in de Asian Cup.
De eerste kans van de wedstrijd ging naar Bahrein in de 14e minuut toen Abdullah Al-Khalasi een lange pass stuurde, Jassim Jaber er niet in slaagde om het weg te werken en het bereikte Abdullah Youssef die hard schoot, maar de bal raakte de rechterpaal van Mishaal Gol Barshim. .
En vanaf de eerste echte dreiging voor het doel van Bahrein schoof Qatar op via Ahmed Aladdin, die in de 34e minuut een hoekschop van Muhammad Waad in het doel van Ibrahim Lotfallah kopte.
In de 69e minuut raakte Mohamed Adel de bal vanuit het strafschopgebied, maar die ging langs de rechterpaal van Qatar.
Meteen daarna, en in de 72e minuut, maakte het nationale team van Bahrein gelijk, nadat Kamil Al-Aswad een projectiel had afgevuurd dat Mohammed Waad trof, Barshim misleidde en het net van Qatar raakte.
In de 85e minuut kende de scheidsrechter een penalty toe aan Bahrein nadat hij terugging naar de video van de assistent-scheidsrechter, waarop te zien was dat het schot van Mahdi Humaidan de hand van Muhammad Waad raakte.
Abdullah Youssef wist in de 89e minuut een strafschop te realiseren, nadat hij links van Barshim schoot, die de andere kant op ging.
In de volgende ronde speelt Qatar tegen de VAE, terwijl Bahrein tegen Koeweit speelt.

MET

MET

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *