Een fout van de Algerijn Rais Mabulhi, de doelman van het eerste voetbalteam van Al-Qadisiyah, bracht het Al-Ahly-team met 1-1 gelijk in de ontmoeting die hen dinsdag samenbracht in het Prince Saud bin Jalawi Stadium. in Al-Khobar, als onderdeel van de 15e ronde van de Yellow League voor eersteklas clubs.
Al-Qadisiyah scoorde in de tweede minuut door de Tanzaniaanse professional Musouf, en Al-Ahly-speler Hussein Al-Ali maakte in de 54e minuut van de tweede helft gelijk voor de bezoekers.
De westerlingen speelden vanaf de eerste helft met een numerieke achterstand, omdat Farih Al-Jaloud de scheidsrechter van de wedstrijd, na terugkeer naar de “VAR”-techniek, een directe rode kaart toekent in het gezicht van Ali Majrashi, de verdediger van Al-Jeddawi . team, nadat hij tussenbeide kwam bij de spits Al-Qadisiyah en hem ervan weerhield een tegenaanval uit te voeren.
Het Al-Jeddawi-team wordt beschouwd als de op één na meest getrokken club in de competitie, met 7 gelijke spelen, achter Al-Qaisuma, die 9 keer gelijk hebben gespeeld, terwijl Al-Qadisiyah hun zesde gelijkspel heeft bereikt.
Dit resultaat bracht Al-Qadisiyah naar 17 punten op de 12e plaats, terwijl Al-Ahly zesde bleef met 25 punten, met twee uitgestelde wedstrijden tegen koplopers Al-Faisaly en Al-Jabalin.
Al-Ahly zal zaterdag een bezoek brengen aan Al-Faisaly in een uitgestelde wedstrijd van de negende ronde vanwege de deelname van Haitham Asiri met het Saoedische nationale team aan het WK 2022, terwijl Al-Qadisiyah hun Arabische tegenhangers dinsdag zal ontmoeten in de wedstrijden van de 17e ronde.

Mbulhi's fout redde Al-Ahly voor Al-Qadisiyah

Mbulhi's fout redde Al-Ahly voor Al-Qadisiyah

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *