Het eerste voetbalteam van Al-Hilal verloor dinsdag door familieomstandigheden hun Malinese spits Musa Marega aan Al-Raed in de wedstrijd van de 15e ronde van de Saudi Roshen League.
Al-Asimi Club onthulde maandag via zijn officiële account op Twitter, een sociaal netwerk, dat “het voor Musa Mariga niet mogelijk was om met het team mee te gaan vanwege zijn familieomstandigheden en zijn begeleider en vrouw naar het ziekenhuis.”
De afwezigheid van Mariga in de ontmoeting met Al-Raed is een grote klap voor de Argentijnse coach Ramon Diaz, die door blessures de inzet van een groot aantal spelers moet missen, onder aanvoering van de Nigeriaan Odion Ighalo, Abd al-Ilah al-Maliki, Muhammad al -Buraik en Salman al-Faraj.
De Azraq-delegatie gaat maandag naar Buraydah om zich voor te bereiden op de wedstrijd met Al-Raed in het King Abdullah Sports City Stadium.
De ploeg van Al-Hilal sloot de voorbereiding op de wedstrijd dinsdag af met een avondtraining op maandag, die aanvankelijk in het teken stond van diverse oefeningen met de bal, waarna de spelers een reeks tactische zinnen toepasten.
Al-Azraq gaat de strijd aan met Al-Raed op de derde plaats met 25 punten, 10 punten voorsprong op hun rivalen Al-Raed op de 11e plaats.

Marija is uit Al-Hilal's rekeningen eerder dan Al-Raed

Marija is uit Al-Hilal's rekeningen eerder dan Al-Raed

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *