De spelers van Al-Shabab en Al-Ittihad namen genoegen met een positief gelijkspel (1-1) in El Clásico, dat maandag werd georganiseerd door het Prince Faisal bin Fahd Stadium in Malaz, en werd uitgesteld van de negende ronde van de Saudi Roshan League, zodat elk team bezweek in pogingen om leiderschap te krijgen.
Al-Shabab’s Argentijn Christian Guanca opende de score uit een strafschop in de 22e minuut, en Al-Masry’s Ahmed Hegazy maakte gelijk in de 24e minuut, waardoor elk team een ​​punt overhield.
Het totaal van het Capital-team steeg naar 26 punten op de tweede plaats, terwijl het totaal van Asfar Jeddah op de derde plaats 25 punten bereikte.
De wedstrijd begon toen de jongeren aandrongen op een vroeg doelpunt totdat de Poolse scheidsrechter Simon Marcinak een penalty toekent aan het Al-Asimi-team toen de Egyptenaar Ahmed Hegazy Hattan Bahbari controleerde in het strafschopgebied, die met succes werd gescoord door de Argentijnse Christian Guanca. voortgang van het team in de minuut “22”. .
De vreugde van de twee jonge mannen duurde niet langer dan twee minuten, toen Hijazi zelf zijn fout corrigeerde en gelijk maakte in “24”. minuut, met behulp van de bal die naar hem stuiterde van de Zuid-Koreaanse doelman Kim Seong. , en de jeugdverdediging slaagde er niet in hem te verjagen.
De Braziliaan Marcelo Grohe, de doelman van Al-Ittihad, redde zijn ploeg van een tweede doelpunt dat dicht bij Al-Shabab kwam toen hij na een halfuur spelen een schot van dichtbij van zijn landgenoot Carlos Junior blokkeerde. .
Aan het begin van de tweede helft verving de Portugese Nuno Santo, coach van Al-Ittihad, Hamdan Al-Shamrani door het duo Zakaria Hawsawi en Abdul Rahman Al-Aboud, in plaats van Abdulaziz Al-Bishi, om op dezelfde voet verder te spelen. hoogte-niveau door de twee teams, en de poging van elk team om te scoren om vooruitgang te boeken, waarbij de keepers en verdedigingen van de twee teams de dupe worden van de wedstrijd.
De jongeren streden om het verspillen van kansen voor het Al-Ittihad-doel, en de Spaanse coach Vicente Moreno voerde in de laatste tien minuten van de reguliere speeltijd twee wijzigingen tegelijk door met de komst van Nawaf Al-Abed en Fahd Al-Mawlid, en het vertrek van Hattan Bahbari en Ever Banega in een poging het offensief te activeren, maar de situatie veranderde niet en het conflict eindigde in een gelijkspel voor de twee teams. een doel voor elk team.
Al-Shabab ontvangt komende zaterdag hun tegenhanger Al-Nasr in het Prince Faisal bin Fahd Stadium, terwijl Al-Ittihad op dezelfde dag Al-Batin zal bezoeken in de 13e ronde van de competitie.

Jeugd en de Unie struikelen ermee

Jeugd en de Unie struikelen ermee

Jeugd en de Unie struikelen ermee

Jeugd en de Unie struikelen ermee

Jeugd en de Unie struikelen ermee

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *