Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Volgens het officiële persbureau APS zijn in de afgelopen 24 uur in 3 Algerijnse staten 17 mensen om het leven gekomen als gevolg van het inademen van “kleurloos en reukloos” gas.

En het bureau zei dat de doden vielen in de staten Setif, M’sila en Mostaganem “als gevolg van verstikking door koolmonoxidegas uitgestoten door verschillende verwarmingstoestellen, volgens de resultaten van de Civil Protection Service op dinsdag, die haar oproep tot “uiterste bezorgdheid en voorzichtigheid tegen het gevaar van de stille moordenaar”.

Het bureau verklaarde dat “het hoogste aantal sterfgevallen werd geregistreerd, met 9 mensen uit één familie in de staat M’sila, 6 mensen uit één familie ook in de staat Setif, en twee mensen uit de staat Mostaganem”. om “25 anderen te redden van een wisse dood als gevolg van een koolmonoxidelek.”

Het Algerijnse persbureau citeerde de civiele beschermingsdiensten die hen waarschuwden voor het gevaar van het gas, dat verantwoordelijk is voor verschillende doden, “omdat het kleurloos en reukloos is en vergiftigingen veroorzaakt, waarvan de meeste catastrofaal zijn.”

De civiele bescherming schreef deze incidenten toe aan “fouten bij de toepassing van preventieve maatregelen, gerelateerd aan het gebrek of gebrek aan ventilatie in woongebouwen, slechte installatie en verouderde huishoudelijke apparaten, evenals het gebruik van kooktoestellen en fornuizen als verwarmingsmiddel in woningen en winkels. .”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *