Een Afghaanse vluchteling die net Amerikaans staatsburger was geworden, werd volgens zijn familie doodgeschoten terwijl hij werkte als Uber-chauffeur in Durham, North Carolina.

Einzorgal Tutakhil werd geboren in Afghanistan maar werkte daar om de Amerikanen te helpen. Zijn neef, Yusuf Mangal, zei dat Tutakhil zeven jaar in de vertaling en logistiek voor Amerikaanse troepen werkte.

Mangal voegde eraan toe: “Het is erg gevaarlijk voor degenen die met de Amerikaanse strijdkrachten werken, en de Taliban zijn gemakkelijke doelwitten voor die mensen.”

Hij voegde eraan toe: “We hadden niet verwacht hem te doden, omdat we dachten dat Amerika veiliger was dan Afghanistan.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *