Hij snoof een paar keer cocaïne, beleefde de eerste keer met een oudere vrouw en botste met zijn broer William: na veel details te hebben vernomen, kunnen koninklijke fans nu zelf alle anekdotes uit de autobiografie van Prins Harry lezen. Dinsdagavond verscheen “Reserve”, zoals de Duitse titel van het boek luidt. In Londen zijn sommige boekwinkels om middernacht open voor verkoop.

Met name de Britse media citeerden dagenlang “Reserve”. Het boek is eigenlijk onderworpen aan een periode van strikt embargo, maar werd afgelopen donderdag per ongeluk in Spanje te koop aangeboden.

Een medewerker pakt het boek “Spare” van de Britse prins Harry, hertog van Sussex, uit. AFP/Isabel Infantes

Harry wijdde meer dan 500 pagina’s van het boek: “aan Meg, Archie en Lily… en natuurlijk aan mijn moeder”. Harry beschrijft in eerste instantie zijn ontmoeting met zijn vader en broer William na de begrafenis van prins Philip in april 2021. Vervolgens zocht hij deze “geheime ontmoeting” om een ​​uitweg te vinden uit een ernstige familiebreuk.

Charles III “Alsjeblieft, jongens – maak mijn laatste jaren niet tot een hel”

Maar het geschil tijdens de gezamenlijke wandeling werd “zo hevig” dat koning Karel III. – toen de troonopvolger – vroeg zijn zonen: “Alsjeblieft, jongens – maak mijn laatste jaren niet tot een hel”, schrijft Harry in het boek. En hij vraagt ​​zich af: “Mijn geliefde broer, mijn gezworen vijand, hoe heeft dit kunnen gebeuren?”

In verschillende interviews met Britse en Amerikaanse tv-zenders uitte Harry ernstige beschuldigingen tegen zijn familieleden en gerechtspersoneel. Ze zouden de stemming tegen hem en zijn vrouw, hertogin Meghan, aanwakkeren door informatie tegen het paar te lekken naar Britse tabloids. Op de Amerikaanse televisie ABC eiste de 38-jarige dat de koninklijke familie de verantwoordelijkheid zou nemen voor een mogelijke verzoening. Een terugkeer naar de eerste rang van de koninklijke familie sloot hij fundamenteel uit. Zo’n verhuizing was “onoverleefbaar”, zei Harry. “Het is echt triest, want het vernietigt in feite de relatie tussen ons.”

Harry geeft toe dat hij een moeizame relatie heeft met zijn broer William

Harry en zijn vrouw hertogin Meghan (41) gaven lang geleden hun koninklijke taken op en wonen in Californië met hun kinderen Archie (3) en Lilibet (1).

In het boek praat Harry veel over de moeizame relatie met prins William en de vervreemding tussen hem en de huidige troonopvolger. Haar moeder, prinses Diana, die in 1997 bij een ongeluk om het leven kwam, zou verdrietig zijn geweest als ze getuige was geweest van een gevecht tussen de broers, vertelde Harry aan het ABC.

Harry onthult meer details in een tv-interview

In een interview met de Britse televisie ITV beschuldigde hij eerder de koninklijke familie ervan zijn vrouw Meghan niet te verdedigen tegen de Britse media. William en zijn vrouw prinses Kate zouden Meghan niet verwelkomen. Aanleiding zijn onder meer de racistische vooroordelen van de Britse tabloids jegens de gescheiden ex-actrice. De koninklijke familie heeft tot nu toe gezwegen over de beschuldigingen. Volgens Harry heeft hij momenteel geen contact met zijn broer Willem of vader koning Karel III.

De hertog van Sussex had ook felle kritiek op zijn stiefmoeder, koningin Camilla. In een gesprek met het ABC maakte Camilla’s behoefte om haar imago te verbeteren en haar bereidheid om relaties met de Britse pers aan te gaan, haar gevaarlijk. Tegelijkertijd beschermde hij Camilla. Ze is “geen slechte stiefmoeder”, zei Harry, benadrukkend dat hij heel veel van alle gezinsleden hield. Hij zei dat hij een zeer goede band had met zijn grootmoeder, koningin Elizabeth II, die in september stierf. “Ze wist wat er aan de hand was. Ze wist hoe moeilijk het was. Ze heeft me nooit verteld dat ze boos was. Ik denk dat ze verdrietig was dat het zover kwam”, zei Harry over zijn vertrek uit de koninklijke familie.

Harry’s memoires: 20 miljoen euro vooruit

In het Engelse origineel is de provocerende titel van het boek “Spare”. Het woord verwijst naar het idioom “erfgenaam en reserve”. In dit geval zou de troonopvolger Prins William (40) zijn, en de vervanger zou zijn jongere broer Harry zijn, die alleen aan het spel kon deelnemen als de oudste sterft.

Harry zou een vooruitbetaling van € 20 miljoen hebben ontvangen voor de biografie, die hij samen met ghostwriter JR Moehringer schreef. Hij kondigde aan een deel van de opbrengst te doneren. Volgens het boek heeft de hertog van Sussex al $ 1,5 miljoen (€ 1,4 miljoen) gedoneerd aan de Sentebale-organisatie die hij mede heeft opgericht, die aids-kinderen en aids-wezen in zuidelijk Afrika ondersteunt.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *