Het nationale team van Koeweit scoorde een laat doelpunt via Ahmed Al-Dhafiri om Emirates te verbluffen en dinsdag met 1-0 te winnen in het Al-Minaa Stadium in de tweede ronde van het Gulf 25 Championship.
Met deze overwinning verhoogde Koeweit de balans naar drie punten, naar de derde plaats in Groep 2, achter Qatar en Bahrein op doelsaldo, terwijl de VAE, na verlies van Bahrein in de eerste wedstrijd na twee rondes, geen punten heeft na twee rondes.
De eerste helft was rustig, met de twee teams die het balbezit op het middenveld uitwisselden, voordat de opwinding in de laatste minuten begon, toen de scheidsrechter het doelpunt van Shabib Al-Khalidi in de 37e minuut afkeurde. in buitenspel van de Koeweitse speler.
De Koeweiti’s verheugden zich in de 93e minuut via Ahmed Al-Dhafiri die een vrije trap nam die Khaled Issa misleidde om het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren.
In de volgende ronde speelt de VAE tegen Qatar, terwijl Koeweit het opneemt tegen Bahrein.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *