Het nationale team van Saoedi-Arabië heeft zijn plaats in de halve finales van het “Gulf 25”-kampioenschap uitgesteld, na een 0-2 nederlaag tegen gastland Irak in de tweede ronde in de wedstrijd die hen maandag samenbracht in het Basra International Stadium. ronde van de eerste groepswedstrijd.
Al-Akhdar moest winnen om een ​​ticket voor de tweede ronde te bemachtigen, maar door het verlies tegen Irak hadden ze maar één optie, namelijk Oman volgende week donderdag aan het einde van de groepsfase te verslaan en hun carrière voort te zetten in het toernooi dat ze hebben. won drie keer, waarvan de laatste in 2003.
Het Saoedi-Arabische nationale team zakte naar de derde plaats met drie punten, één punt achter de als eerste geplaatste Irakezen en als tweede geplaatste Oman, terwijl het Jemenitische team officieel afscheid nam na twee opeenvolgende nederlagen.
Saad Al-Shehri, de coach van Saudi Al-Akhdar, maakte één wijziging in de basisopstelling, vergeleken met degene die Jemen met “2-0” versloeg in de eerste ronde, omdat Saad Al-Nasser Turki Al-Ammar verving .
De gastheren beslisten de eerste helft in hun voordeel met een doelpunt van Ibrahim Baish nadat de bal door de Saoedische verdediging in het strafschopgebied werd geduwd na een voorzet uit een hoekschop aan de linkerkant en een krachtig schot vanaf de linkerkant. Al-Akhdar-doelman Nawaf Al-Aqidi.
Tijdens de rust was het duidelijk dat het spel van de spelers van de twee teams werd beïnvloed door het slechte veld dat onder water stond door de hevige regenval die gedurende de wedstrijd viel. Er werden veel fouten gemaakt door de spelers en het spel beperkte zich het grootste deel van de periode tot het middenveld totdat het Iraakse team via Aso Rustam een ​​tweede doelpunt wist te pakken. Die zijn hoofd ophief bij een hoge bal uit de hoek «86».

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *