Het Saoedi-Arabische nationale team keerde dinsdag terug naar de training in Basra nadat het maandag met 0-2 verloor van hun Iraakse tegenhangers in de tweede ronde van de eerste groepscompetitie van de Arab Gulf Cup “Gulf 25”.
De professionele staf van de Saoedische Groenen, onder leiding van Saad Al-Shehri, verdeelde de spelers in twee groepen. De eerste groep, bestaande uit spelers die voornamelijk deelnamen aan de wedstrijd in Irak, deed een repetitie in het stadion in de residentie van de missie, terwijl de tweede groep een training deed in het reservestadion Basra International Stadium, waar ze He getraind om te eindigen met voorzetten, gevolgd door mini-manoeuvre.
Al-Akhdar hervat woensdag de training ter voorbereiding op de wedstrijd van donderdag tegen Oman in de derde en laatste ronde van de groepsfase van het Gulf Championship.

Groen keert terug met

Groen keert terug met

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *