Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zei dat Rusland zijn inspanningen concentreert op het slagveld om de mijnstad Solidar, in de Donbas-regio in het oosten van Oekraïne, onder controle te krijgen.

Zelenski voegde er maandag in zijn avondtoespraak aan toe dat de Russen “hun grootste inspanningen op Solidar hebben gericht, het is erg moeilijk, er zijn bijna geen muren die niet beschadigd zijn”.

En de Oekraïense president benadrukte: “Alles is volledig verwoest, er is bijna geen leven.” Zij (de Russen) verloren duizenden van hun mannen. Het hele gebied bij Solidar ligt bezaaid met lijken van de bezetters en sporen van slagen. Dit is waanzin”, waarin wordt uitgelegd dat de veerkracht van zijn krachten “in de loop van de tijd is toegenomen”. extra”.

In zijn toespraak zei Zelensky dat zijn regering eraan werkt om de aan de bondgenoten van Oekraïne beloofde militaire uitrusting zo snel mogelijk naar de frontlinie te sturen.

“We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk tijd verstrijkt tussen de overeenkomst over aanvullende steun en de aankomst van die steun op het slagveld”, voegde hij eraan toe.

Van zijn kant zei de vice-minister van Defensie van Oekraïne eerder op maandag dat Oekraïense troepen een eerdere Russische poging om de controle over de stad Solidar over te nemen, hadden afgeslagen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *