(CNN) – Geïnformeerde bronnen vertelden CNN dat Amerikaanse inlichtingenmemo’s en media-briefings van president Joe Biden, toen hij voormalig vice-president Barack Obama was, afgelopen herfst zijn gevonden in het privékantoor van Biden, en dat de documenten verband houden met Oekraïne, Iran en de VS. Koninkrijksstaten.

In het privé-academische kantoor van Biden werden vorig jaar in totaal 10 documenten met geheime hashtags gevonden en volgens bronnen dateren de documenten tussen 2013 en 2016.

De dozen met die geheime documenten bevatten ook persoonlijke documenten van de familie Biden, waaronder begrafenisarrangementen voor zijn zoon Beau Biden, vertelde een bron aan CNN.

De Chicago State Attorney Merrick Garland, die banden heeft met de regering-Trump, heeft de leiding over het onderzoek, meldde CNN. Garland maakte de overstap na een aanbeveling van de State Archives and Records Administration.

De documenten werden onthuld op 2 november, slechts zes dagen na de tussentijdse verkiezingen, maar het verhaal brak na het nieuws van maandag.

Een bron vertelde CNN dat de persoonlijke advocaat van Biden het kantoor in de binnenstad sluit dat Biden gebruikte als onderdeel van zijn werk met de Universiteit van Pennsylvania. De advocaat zag een envelop met persoonlijke documenten van de voormalige vice-president, opende de envelop en zag vertrouwelijke documenten erin. De bron zei dat de advocaat de envelop sloot en contact opnam met de National Archives and Records Administration.

Na contact te hebben opgenomen met het Nationaal Archief, zei de bron, heeft het team van Biden heel discreet verschillende dozen overhandigd, hoewel veel van de dozen persoonlijke spullen bevatten.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *