Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – British Airways heeft voor het eerst in bijna twee decennia haar nieuwe uniformen onthuld, volgens een verklaring die het bedrijf vrijdag op haar officiële website plaatste.

Het huidige uniform van de luchtvaartmaatschappij, ontworpen door de Brit Julian MacDonald, wordt vervangen door een nieuw uniform ontworpen door de Brits-Ghanese modeontwerper Oswald Boateng.

British Airways heeft voor het eerst in bijna twee decennia haar nieuwe uniform onthuld., platte_tekstCredit: British Airways

Ingenieurs en grondpersoneel ontvangen hun nieuwe uniform in het voorjaar van 2023, terwijl de cockpitbemanning en het incheckpersoneel deze zomer hun uniform ontvangen.

De collectie bevat een driedelig maatpak voor mannen, en ze kunnen kiezen tussen een gewone of een skinny broek.

Voor het eerst in de geschiedenis van de luchtvaartmaatschappij kunnen vrouwen kiezen tussen broeken, rokken of overalls, en sjaals zijn ook beschikbaar als onderdeel van de optie.

Adopteer de hijab als onderdeel van de uniformopties van deze Europese luchtvaartmaatschappij
Het nieuwe uniform is ontworpen door Oswald Boateng. , duidelijke tekstCredit: British Airways

BA-voorzitter en CEO Sean Doyle zei in een verklaring: “Ons uniform is een iconische vertegenwoordiging van ons merk, iets dat ons naar onze toekomst zal brengen, terwijl het het beste van het moderne Groot-Brittannië vertegenwoordigt en ons helpt fantastische, authentiek Britse service te leveren aan onze klanten.”.

In een tweet op maandag beschreef Rosie Diaz, een Britse diplomaat en regeringswoordvoerster voor het Midden-Oosten en Noord-Afrika, de opname van de hijab als een van de beschikbare opties voor het team als een “prachtige start van het nieuwe jaar”.

“Het is de geest van tolerantie en diversiteit waar we naar streven in Groot-Brittannië”, zei Diaz.

In een verklaring zei Boateng, die sinds 2018 aan de collectie werkt, dat het ontwerpproces “de innerlijke creatie van een dynamische transformatie was”.

Een van de doelen van Boateng was het creëren van inspirerende uniformen, waarbij hij uitlegde dat “hoewel de luchtvaartmaatschappij een sterk erfgoed heeft, het nodig was om de creatie van een nieuw verhaal van verandering en verheffing te ondersteunen.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *