(CNN) – Woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, Ned Price, zei maandag dat zijn land “uiterst bezorgd is dat de Iraanse autoriteiten binnenkort andere Iraniërs zullen executeren na privéprocessen tegen tieners en jonge volwassenen als onderdeel van hun brutaliteitscampagne.”

“Het is duidelijk dat de jeugd van Iran de dupe is van deze onderdrukking en wreedheid”, voegde Price toe op een persconferentie.

Hij voegde eraan toe dat de Verenigde Staten “geschokt” waren door de recente executies van twee Iraniërs, Muhammad Mahdi Karami en Muhammad Hosseini, evenals de veroordeling van andere demonstranten, en zei dat “de eerste werd geëxecuteerd na wat alleen een overhaaste schijnvertoning kan worden genoemd. proces, dat geen garanties had voor een eerlijk proces.” .

“We veroordelen deze executies in de strengste bewoordingen en naar onze mening zijn deze executies een belangrijk onderdeel van de meedogenloze pogingen van de Iraanse autoriteiten om de vreedzame protesten te onderdrukken die in september begonnen na de dood van Mahsa Amini in de hechtenis van de zo -genaamd bel de morele politie’, zei hij. .

Hij zei: “We zijn op de hoogte van berichten dat de veroordelingen van veel jonge mensen zijn bevestigd en, zoals u al zei, er een onmiddellijke dreiging van executie kan zijn.”

“In plaats van te luisteren naar de jongeren, vrouwen en meisjes van Iran, probeerde het regime hen het zwijgen op te leggen en in sommige gevallen te doden”, zei hij.

Ondertussen hebben Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland en de Europese Unie Iraanse ambassadeurs teruggeroepen na een recente golf van executies als gevolg van protesten in het land.

“De recente executies zullen niet zonder gevolgen blijven”, zei de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Analina Berbock maandag tijdens een persconferentie met haar Cypriotische collega Ioannis Kasoulides in Berlijn.

De Europese Unie herhaalde haar “diepe ontzetting” over dergelijke executies en riep de Iraanse autoriteiten op “onmiddellijk een einde te maken aan de sterk veroordeelde praktijk van het opleggen en uitvoeren van doodvonnissen tegen demonstranten, en de recent opgelegde doodvonnissen onverwijld ongedaan te maken en zorgen voor een eerlijk proces voor alle gedetineerden.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *