Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De meeste mensen geloven dat het gebruik van aluminiumfolie veilig is en niet schadelijk voor de gezondheid, maar de Food and Drug Administration in Saoedi-Arabië onthulde anders via haar officiële Twitter-account.

Onjuist gebruik van aluminiumfolie, d.w.z. blik, leidt tot voedselverontreiniging, omdat het vaak wordt gebruikt bij het koken en het verpakken van voedsel.

Dit zijn de meest voorkomende toepassingen:

  • Verpakken van voedsel om het te beschermen tegen uitdroging, verlies van smaak of geuroverdracht
  • Voedsel beschermen tegen blootstelling aan licht, wat invloed heeft op sommige voedingsmiddelen die vet bevatten, zoals chocolade, en sommige snoepjes, die hun geur kunnen veranderen door blootstelling aan licht.

Gebruik geen aluminiumfolie voor:

  • Voedsel koken of opwarmen
  • Zuur of zeer zout voedsel inblikken
  • Hoge temperaturen in de oven of blootstelling aan directe vlammen
  • Magnetrons en vervang ze door geschikte gerechten

Is het gebruik van aluminiumfolie schadelijk voor de gezondheid?

En de Food and Drug Administration in Saoedi-Arabië kondigde in een tweet via haar officiële account op “Twitter” aan dat het niet schadelijk is voor de gezondheid als het op een correcte en juiste manier wordt gebruikt, erop wijzend dat het gebruik van aluminiumfolie voor doeleinden is die zijn niet bedoeld. daarvoor leidt het tot voedselverontreiniging.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *