De Griekse voetbalelftal Al-Fateh-coach Donis concentreerde zich tijdens een trainingssessie maandag in het stadion van de club op het fitness- en tactische aspect ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Al-Ettifaq, een gast, donderdag in de 13e ronde van de Saudi Roshen League.
De training begon met warming-up en fitness, waarna Denis zijn spelers in twee groepen verdeelde en een technische manoeuvre op de halve baan uitvoerde om te controleren of ze technisch gereed waren.
In dezelfde context onthulden de medische onderzoeken van de speler Ayman Khalif dat hij een verstuikte pols heeft, en de medische staf besloot een behandelings- en revalidatieprogramma voor de speler te ontwikkelen.
Al-Fateh staat op de 10e plaats in de kampioenstabel met 15 punten en Al-Ettifaq staat op de 8e plaats met 16 punten.

Al-Fath bereidt zich voor op een overeenkomst

Al-Fath bereidt zich voor op een overeenkomst

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *