De eerste voetbalclub Verona behaalde zijn eerste overwinning in het Italiaanse kampioenschap sinds september vorig jaar, na maandag zijn gast Cremonese met 2-0 te verslaan in een ontmoeting tussen twee teams die strijden om bij de eliteclubs te blijven.
Zo maakte Verona een einde aan een reeks van 10 wedstrijden waarin ze niet van de overwinning proefden, terwijl hun rivaal sinds het begin van het seizoen nog steeds geen enkele overwinning heeft behaald, met de opmerking dat dit seizoen de eerste keer sinds 1996 was dat ze promoveerden van de tweede divisie.
De doelpunten voor Verona werden in de 9e en 26e minuut gescoord door de Serviër Darko Lazović.
Verona steeg van de laatste plaats naar de zeventiende plaats, terwijl Cremonese zakte naar de bodem van het klassement.

Verona keert terug met overwinningen

Verona keert terug met overwinningen

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *