De Saoedische Taekwondo Federatie opende het wedstrijdseizoen door het Pompei Kingdom Championship voor mannen en vrouwen te organiseren, georganiseerd door de University of Business and Technology in Jeddah, en bijgewoond door “431” spelers van “34” clubs.
Waar Esperance Club, zonder concurrent, zijn suprematie op de troon van het Al-Boomsi-kampioenschap voortzette met “1129” punten, een zeer groot verschil met zijn runner-up, de tak, die tweede werd met “469” punten, en de Het Al-Qadisiyah-team verdreef de kampioen, na zijn ontvoering, derde plaats, “306” punten, terwijl Kmit vierde werd, “165”. het punt.
In de damescompetitie, waaraan “12” clubs en “118” spelers deelnamen, nam het jeugdteam de leiding met “608” punten, terwijl Al-Nour tweede werd met “437” punten, en Al-Huda werd derde met ” 285″. ” punten, en Al-Ahly vierde met “272” punten.
Van zijn kant onthulde Thamer Al-Saaran, hoofd van de technische commissie, de sterkte van de concurrentie tussen Saoedische clubs, wat aangeeft dat het aantal herenclubs dat 34 clubs bereikt een record is, het hoogste aantal in de kampioenschappen van het Koninkrijk voor Al-Boumsi, en prees Esperance’s gebruikelijke leiderschap en het winnen van de Women’s Championship Cup door de jeugd als het eerste officiële kampioenschap voor clubs.

Esperance taekwondo-shirts

Esperance taekwondo-shirts

Esperance taekwondo-shirts

Esperance taekwondo-shirts

Esperance taekwondo-shirts

Esperance taekwondo-shirts

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *