De voetballers van het eerste elftal van Al-Taavona hervatten zondag de training in de clubhal, na een pauze die de spelers hadden gekregen van de technische staf, na een duidelijke nederlaag tegen het Gulf-team in de wedstrijden van de 12e ronde van de Roshen Saudi Professional League.
Het team begon donderdag met de voorbereidingen voor de wedstrijd tegen Al-Taei in het King Abdullah Sports City Stadium in Buraidah, als onderdeel van de 13e ronde wedstrijden van de competitie, waarbij de technische staf zich concentreerde op fitnessoefeningen in de sportschool, waarna de Braziliaanse Shamuska, de coach , legde de spelers verschillende technische oefeningen op het veld op.
Veelbetekenend is dat Al-Taawun op de vijfde plaats staat met 23 punten, terwijl Al-Taie op de zevende plaats staat met 18 punten.

De samenwerking keert terug naar

De samenwerking keert terug naar

De samenwerking keert terug naar

De samenwerking keert terug naar

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *