Hoewel momenteel de star wars-franchise verdiept zich in de ontwikkeling van series als De Mandaloriaan, Het Boba Fett-boek of AndorraEen paar jaar geleden leek Lucasfilm geobsedeerd door het produceren van theatrale speelfilms over het universum gemaakt door George Lucas. Nog afgezien van de ongebruikelijke trilogie die ze van Disney produceerden gevierde voorganger Schurk Een en als projecten die ze onder hun riem hadden, waardoor het verhaal van Obi-Wan Kenobi in een film werd omgezet, hoewel dat later als een serie eindigde. Maar het falen van de film Alleen, de prequel die de oorsprong van de beroemdste smokkelaar in de hele melkweg vertelde, veranderde alles, tot het punt dat het de interesse vertroebelde om door te gaan met het vertellen van de plot van zijn meest legendarische personages. informatie welke Ron Howard corrigeerde opnieuwde regisseur die de spin-off vertelde van de legendarische rol die oorspronkelijk werd gespeeld door Harrison Ford.

‘Alleen; Een Star Wars-verhaal (Disney)

“De enige discussie die ik ken over het vervolg Alleen nu komt het van een fan. Ik denk niet dat dat een prioriteit is voor Lucasfilm, voor zover ik het begrijp.”Howard vertelde het tijdschrift NME. Zoals we eerder vermeldden, vertelt dit Star Wars-verhaal de avonturen van de jonge hoofdrolspeler (Alden Ehrenreich), terwijl hij een dappere piloot wordt en zijn trouwe metgezel Chewbacca ontmoet. Sam onderzocht ook de relatie tussen antihelden en Qi’ra (Emilia Clarke), waardoor er ruimte is voor het verhaal om verder te gaan terwijl we de laatste cameo en betrokkenheid van schurk Darth Maul onthulden. Natuurlijk legde Howard verder uit dat er nog steeds enige hoop is op een toekomstig vervolg: “Er zijn een aantal geweldige personages gekozen en de mensen bij Lucasfilm houden van de fans en luisteren echt naar ze, dus ik zou nooit nooit zeggen, maar op dit moment ben ik niet op de hoogte van specifieke plannen om het verhaal uit te breiden of dat specifieke probleem aan te pakken.” reeks karakters. “.

‘Star Wars’ (Lucas Arts)

Han Solo: een Star Wars-verhaal had een budget van ca. 275 miljoen dollar, bereikt verzamel bijna 400 miljoen. Ondanks het positieve verschil aan de kassa leed het project echter verliezen door promotie en buitensporige investeringen. Alsof dat nog niet genoeg was, was er ook een controversiële dans in de regisseursstoel, aangezien de aanvankelijk gekozen voor de regie waren Phil Lord en Christopher Miller, wordt ontslagen in volle productie. Op 21 juni 2018 werd bekend gemaakt dat Disney projecten in verband met Een Star Wars-verhaal focus op het voltooien van de Rey-trilogie.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *