Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Paus Franciscus, de paus van het Vaticaan, heeft het gebruik van de doodstraf veroordeeld tegen demonstranten die opriepen tot “meer respect voor de waardigheid van vrouwen” in Iran.

Franciscus zei maandag in een toespraak tot diplomaten in het Vaticaan dat “het morele recht op leven ook wordt bedreigd op die plaatsen waar de doodstraf nog steeds wordt opgelegd, zoals tegenwoordig het geval is in Iran, na recente demonstraties waarin wordt opgeroepen tot meer respect voor de waardigheid van van vrouwen.”

De paus benadrukte dat de doodstraf “niet kan worden toegepast voor de veronderstelde rechtvaardigheid van de staat” omdat het “geen afschrikmiddel zal zijn, noch zal het recht doen aan de slachtoffers”, en vervolgde dat de doodstraf “alleen maar de dorst naar wraak”.

Sprekend vanuit het Vaticaan riep de paus op tot afschaffing van de doodstraf en drong er bij landen die deze nog steeds gebruiken op aan om deze uit hun wetgeving te schrappen.

Autoriteiten in Iran hebben tot nu toe vier demonstranten geëxecuteerd, te midden van onrust en protesten waar het land al enkele maanden getuige van is.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *