Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman ontving in het winterkamp in Al-Ula de Pakistaanse legerchef, stafchef, Asim Munir, volgens de officiële Saoedische pers. Agency (SPA), op maandag bij zonsopgang.

En “SPA” verklaarde dat tijdens de receptie “bilaterale relaties en mogelijkheden voor hun ontwikkeling werden besproken, samen met een aantal kwesties van wederzijds belang”.

De receptie werd bijgewoond door de Saoedische minister van Defensie, prins Khalid bin Salman, en de nationale veiligheidsadviseur, dr. Musaed bin Muhammad Al-Aiban, terwijl de directeur van het kantoor van de commandant van het Pakistaanse leger, generaal-majoor Muhammad Irfan, de Pakistaanse ambassadeur in het Koninkrijk , Amir Kahraman, en de militaire attaché bij de Pakistaanse ambassade in het Koninkrijk, brigadegeneraal Muhammad, woonden de receptie bij. Assem.

En vorige week ontving prins Khalid bin Salman bin Abdulaziz de chef van de generale staf van het Pakistaanse leger in Riyadh, en tijdens de bijeenkomst “benadrukten ze de kracht en duurzaamheid van de bilaterale betrekkingen tussen de twee broederlijke landen, en bespraken ze militaire en defensiesamenwerking , en manieren om het te ondersteunen en te verbeteren, met een bespreking van de belangrijkste regionale en internationale kwesties die van belang zijn.” gemeenschappelijk belang.”

Een aantal Saoedische Twitter-gebruikers deelde foto’s van de ontmoeting tussen de kroonprins en de Pakistaanse legerleider in een winterkamp, ​​zoals de één ze beschreef als “foto’s die elkaar verklaren”, terwijl een ander opmerkte: “Onze originaliteit… een blik in de toekomst en waar we trots op zijn.”

###

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *