Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Franse coach Rudi Garcia, de coach van de Saoedische club Al-Nasr, sprak zijn ongenoegen uit over de datum van de “Riyadh Season Cup”-wedstrijd die gepland staat voor 19 januari in het Fahd International Stadium, tussen de sterren . Saoedische clubs Al-Hilal en Al-Nasr en de sterren van Paris Saint-Germain.

De wedstrijd zou getuige kunnen zijn van de eerste botsing tussen de Argentijnse sterren Lionel Messi en de Portugees Cristiano Ronaldo, na zijn transfer naar de “wereldwijde” rangen.

De Al-Nasra-coach zei tegen de Franse krant L’Equipe: “Als Al-Nasra-coach kan ik niet blij zijn met deze wedstrijd”, en voegde eraan toe: “Omwille van de ontwikkeling, om Paris Saint-Germain te zien en om de grote spelers van Parijs, het is echt een goede zaak, maar over drie dagen hebben we een wedstrijd in de competitie”, zegt Eurosport.

Hij vervolgde: “Wat betreft de timing van de wedstrijd, het zou beter zijn om erover na te denken.”

Garcia verwachtte dat Ronaldo’s eerste optreden met Al-Alamy op 22 januari zou zijn tegen Al-Ettifaq Club in de Saoedische “Roshan” competitie.

Ronaldo miste de laatste clash van de club met Al-Taie en zal naar verwachting afwezig zijn tegen Al-Shabab vanwege disciplinaire maatregelen van de FA in november 2022 nadat een Everton-fan zijn telefoon uit zijn handen had geslagen tijdens een eerdere clash tussen Everton en Manchester. Verenigd.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *