Het eerste voetbalteam van Jeddah keerde terug naar manieren om te winnen na 4 gemiste rondes, nadat ze hun gasten Al-Jabalain met 2-0 hadden verslagen in het Prince Abdullah Al-Faisal Stadium in Jeddah op maandag. in de 16e ronde van de Yellow League voor spelers uit de eerste divisie.
De westerlingen hebben deze zege te danken aan Abd al-Ilah Hawsawi in de 45e minuut, en aan de Engelsman Josie Ojo in de tiende minuut extra tijd in plaats van verloren tijd in de tweede helft.
De overwinning is de eerste voor het team uit Jeddah na 3 nederlagen en een gelijkspel in hun laatste 4 wedstrijden, waardoor ze naar 22 punten op de zevende plaats komen.
Aan de andere kant beleefde Al-Jabalain zijn eerste nederlaag na twee opeenvolgende overwinningen, en de zesde in het huidige seizoen, om de balans te bevriezen tot 21 punten op de negende plaats.
Al-Jabalain zal Al-Ain maandag verwelkomen en Jeddah zal dinsdag de kust bezoeken als onderdeel van de 17e ronde van de competitie.

Jeddah balanceert met twee bergen

Jeddah balanceert met twee bergen

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *