Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — De Algerijnse speler Riyad Mahrez scoorde tweemaal en leidde zijn club Manchester City naar een 4-0 overwinning op Chelsea in de derde ronde van de FA Cup in het Etihad Stadium.

De Algerijnse spits opende de doelpunten van de wedstrijd, uit een vrije trap in de 23e minuut, en in de 85e minuut scoorde hij het vierde doelpunt voor zijn team vanaf de penaltystip en droeg hij bij aan de plaatsing van “Citizens” in de 32e ronde van de competitie.

Mahrez, 31, heeft een slechte fase doorgemaakt tijdens het huidige seizoen, omdat hij heeft geleden in termen van scorende bijdrage, of het nu gaat om scoren of scoren, terwijl zijn betrokkenheid tijdens wedstrijden in verschillende competities beperkt is gebleven tot een paar minuten.

Riyad Mahrez wist zijn vertrouwen terug te winnen door 3 doelpunten te maken tegen Chelsea in de laatste twee wedstrijden, de eerste in de (Premier League) afgelopen donderdag en de tweede in de FA Cup op zondagavond.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *