Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — De international Gareth Bale uit Wales kondigde maandag op 33-jarige leeftijd zijn afscheid van het voetbal aan, slechts een maand nadat hij zijn land naar het WK 2022 in Qatar had geleid.

De voormalige Real Madrid-speler gaf een verklaring af op zijn sociale media waarin hij onthulde dat zijn schoenen zijn geschorst.

“Na zorgvuldige en weloverwogen overweging kondig ik mijn onmiddellijke afscheid van het club- en internationale voetbal aan”, zei Bale.

Hij vervolgde: “Mijn beslissing om te stoppen met het internationale voetbal was verreweg de moeilijkste uit mijn carrière.”

Gareth Bale nam deel aan 111 interlands met het nationale team van Wales, waarin hij 41 doelpunten maakte.

Op clubniveau speelde Bell voor: het Engelse Southampton en Tottenham Hotspur, het Spaanse Real Madrid en het Amerikaanse Los Angeles, en won een aantal titels, waaronder: Europese Champions League en (La Liga).

Twitter-gebruikers reageerden op de beslissing van de speler uit Wales om zich terug te trekken uit de eerste populaire wedstrijd, waarbij sommigen erop wezen dat wat hij tijdens zijn voetbalcarrière heeft bereikt, zal worden herinnerd.

Dit zijn de meest populaire tweets:

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *