Atlanta, Verenigde Staten (CNN) – Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland en de Europese Unie hebben de ambassadeurs van Iran teruggeroepen na een recente golf van executies als gevolg van protesten in het land.

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Analina Berbock zei tijdens een persconferentie met haar Cypriotische tegenhanger, Ioannis Kasoulides, maandag in Berlijn: “De meedogenloze repressie, repressie en terreur van het Iraanse volk en de recente executies zullen niet zonder gevolgen blijven.”

Berbuck zei dat de EU van plan is zich beter te richten op leden van het Iraanse regime om “druk uit te oefenen op een regime dat zijn eigen volk terroriseert”.

De EU ontbood ook de Iraanse ambassadeur bij de EU, Hossein Dehghani, wegens de executie van Mohammad Mehdi Karami en Seyyed Mohammad Hosseini, die vorig jaar deelnamen aan protesten tegen het regime in Iran.

In een verklaring van maandag herhaalde de Europese Unie haar “extreme ontzetting” over dergelijke executies en riep de Iraanse autoriteiten op om “onmiddellijk een einde te maken aan de sterk veroordeelde praktijk van het opleggen en uitvoeren van doodvonnissen tegen demonstranten en om de recente doodvonnissen onverwijld ongedaan te maken.” die zijn al aangekondigd.” In het kader van de aanhoudende protesten en om te zorgen voor een eerlijk proces voor alle gedetineerden.”

De Britse minister van Buitenlandse Zaken, James Clevery, ontbood de Iraanse zaakgelastigde naar het VK, zei in een verklaring dat de recente executies in Iran “gruwelijk” waren en riep de autoriteiten in Teheran op om een ​​einde te maken aan het gebruik van de doodstraf.

“Het Iraanse regime moet stoppen met zijn brute optreden en beginnen te luisteren naar de zorgen van zijn volk”, zei Cleverly.

De Franse minister van Buitenlandse Zaken Catherine Colonna riep ook de hoogste diplomaat van Iran in Frankrijk op om de recente moorden en “repressie” in Iran te veroordelen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *