Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Het Egyptische ministerie van Binnenlandse Zaken heeft de arrestatie aangekondigd van een man die zijn vrouw vermoordde en dreigde zijn drie dochters te vermoorden voordat de veiligheidstroepen hen bevrijdden, terwijl Egyptische media meldden dat hij “selfies” aan het maken was met de camera’s van zijn vrouw. lichaam en stuurde ze naar haar familie.

Het Egyptische ministerie van Binnenlandse Zaken maakte zondagavond bekend dat “de veiligheidsdiensten van het Dakahlia-veiligheidsdirectoraat erin geslaagd zijn een persoon onder controle te krijgen die, gemotiveerd door huwelijksgeschillen, zijn vrouw (een huisvrouw) heeft vermoord in het appartement waar ze wonen in het politiebureau van Nabrouh. , nadat hij zijn drie dochters had vastgehouden en gedreigd hen te vermoorden.”

Het persbericht voegde eraan toe: “Het lichaam van het slachtoffer werd gevonden met een steekwond in de nek in het appartement waar ze wonen in de binnenstad, en er werd vastgesteld dat de verdachte zich in een andere kamer bevond, die hij van binnenuit had afgesloten en stond op het balkon, in het gezelschap van zijn drie dochters (9, 6, 3 jaar oud), had een wit wapen (mes) in zijn bezit, dreigde hen te vermoorden en beweerde dat hij zijn vrouw had aangevallen vanwege hun huwelijksruzies . “

En de verklaring vervolgt: “De veiligheidsdiensten slaagden erin hem onder controle te krijgen, hem te vangen en het wapen dat werd gebruikt om het incident te plegen… en zijn dochters te bevrijden.” Er zijn juridische maatregelen genomen.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *