Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — De Egyptische premier Mustafa Madbouly heeft een pakket besluiten uitgevaardigd om “de overheidsuitgaven te rationaliseren” en “dollarprojecten” uit te stellen, in een tijd waarin het land wordt geconfronteerd met een acuut tekort aan buitenlandse reserves.

Volgens een regeringsverklaring omvatten de beslissingen van Madbouly op maandag onder meer het uitstellen van de uitvoering van alle nieuwe projecten die nog niet zijn begonnen met een “zuivere dollarcomponent”.

Naast de noodzaak voor het ministerie van Financiën om aspecten van deviezen goed te keuren na coördinatie met de Centrale Bank, met “uitstel van de uitwisseling voor alle behoeften die niet van aard zijn van extreme noodzaak”.

De besluiten omvatten onder meer de rationalisering van alle reizen met betrekking tot overheidsinstanties en openbare en economische instanties buiten het land, “behalve als laatste redmiddel en na goedkeuring van de premier”.

Sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne afgelopen februari zijn honderden miljoenen dollars naar buitenlandse investeerders uit Egypte gevlogen, te midden van een escalerende golf van inflatie die de prijzen deed stijgen, waarbij het Egyptische pond daalde ten opzichte van de dollar (£ 27,60 per dollar). .

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *