Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Holger Hemming, de officier van justitie in de Duitse stad Düsseldorf, vertelde aan WELT TV dat de Duitse autoriteiten onderzoeken of de gedetineerde Iraanse staatsburger een terroristische aanslag in Duitsland heeft gepland en of zijn broer er mogelijk ook bij betrokken is. inbegrepen.

Daarnaast doet de Duitse politie een huiszoeking in twee garages die gelinkt zijn aan een Iraanse burger, die tot nu toe niet op de radar van de Duitse autoriteiten waren.

Holger voegde eraan toe: “We onderzoeken de beklaagde, en vervolgens een andere persoon, voor zover deze onderzoeken leiden tot hun verband met de misdaad, omdat de Iraniër wordt beschuldigd van het voorbereiden van een ernstige gewelddaad die de staat bedreigt. “

Hemming legde uit: “Het is een gepleegd misdrijf, omdat de verdachte of een andere persoon de materialen zou hebben gekocht waarmee ze de aanslag heeft gepleegd.”

Hij vertelde WELT: “Verder onderzoek leidde tot het besef dat de 32-jarige verdachte twee garages bezat die momenteel worden doorzocht, ook door speciale troepen, om ervoor te zorgen dat er voldoende veiligheidsmaatregelen zijn getroffen.”

Het is niet bekend of er na de huiszoekingen daadwerkelijk gevaarlijke stoffen zijn aangetroffen.

Zondag maakten politie en openbare aanklagers in Duitsland bekend dat in West-Duitsland een Iraanse man is gearresteerd op verdenking van het voorbereiden van een terroristische aanslag.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *