Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Roberto Martinez, de nieuwe coach van het Portugese nationale team, zei dat hij van plan is om met Cristiano Ronaldo te gaan zitten om zijn internationale toekomst te bespreken.

Maandag maakte de Portugese voetbalbond de aanstelling bekend van de Spaanse coach als coach van het nationale team, met een contract voor drieënhalf jaar, tot het einde van het WK in 2026.

De verklaring van Roberto Martinez kwam als antwoord op de vraag van een journalist over Ronaldo’s toekomst in het nationale team van zijn land, nadat hij vertrok voor een nieuwe ervaring in het Koninkrijk Saoedi-Arabië, waar hij lid werd van de Al-Nasr-club.

Martinez zei op de persconferentie: “Cristiano Ronaldo is een speler op de lijst, hij zit al 19 jaar in het nationale team”, eraan toevoegend: “Ik hoop dat we met hem om de tafel kunnen gaan zitten en het beste team kunnen creëren. Euro Sport”.

Hij vervolgde: “We zullen beginnen met het identificeren van alle spelers die lid kunnen worden van het nationale team.”

Martinez voegde eraan toe: “We zullen alle spelers een kans geven en iedereen respecteren die al in het nationale team zit, en Cristiano zal een van hen zijn.”

Hij zei: “Ik ben blij dat ik Ronaldo bij me heb. Het is een proces dat we op een natuurlijke en verantwoordelijke manier het hoofd moeten bieden en we zullen belangrijke beslissingen nemen voor het team.”

Cristiano Ronaldo (37) wordt met 118 doelpunten beschouwd als de speler die de meeste doelpunten maakte in interlands.

De Portugese spits maakte twee seizoenen deel uit van Al-Alamy, tot 2025.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *