Aanhangers van de voormalige Braziliaanse president Jair Bolsonaro braken door veiligheidsbarrières en kregen toegang tot het congresgebouw (parlement), de zetel van het hooggerechtshof en het presidentieel paleis van Planalto.

Demonstranten kwamen tevoorschijn en sloegen ramen en deuren in, vernielden kantoren en kwamen in botsing met politie en overheidspersoneel terwijl ze overheidsgebouwen in Brasilia, de hoofdstad van Brazilië, bestormden.

De Braziliaanse president Luiz Inacio Lula da Silva, die nog maar een week geleden aantrad, reageerde op de gebeurtenissen als “barbaars” en beschreef degenen die verantwoordelijk waren voor het vandalisme als “fanatieke fascisten”.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *