Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Egyptische president Abdel Fattah El-Sisi riep de Egyptenaren op tot “doorzettingsvermogen” in het licht van economische omstandigheden die “moeilijk zijn voor de hele wereld”, en zei dat een oorlog tussen Rusland en Oekraïne “niet onze bedrijf.”

De opmerkingen van Al-Sisi, aan de zijlijn van de eerste conferentie van de National Alliance for Civilian Development Action, op maandag, komen te midden van ongunstige economische omstandigheden die hebben geleid tot escalerende inflatie en hoge prijzen, te midden van een daling van de waarde van het Egyptische pond ten opzichte van de dollar (£ 27,65 per dollar).

Al-Sisi zei, zich tot de Egyptenaren richtend: “Zijn wij, als land en volk, niet in staat om enige uitdaging of wat dan ook aan te gaan?”, eraan toevoegend: “Als de omstandigheden in Egypte moeilijk zijn, zullen we het dan verlaten?… En als de omstandigheden in Egypte moeilijk zijn, zal het volk van Egypte hem dan verlaten? Is het dat we oorlogen en avonturen zijn aangegaan en er geld in hebben gegooid? Egypte?”

De Egyptische president sprak over de gevolgen van de Russische oorlog in Oekraïne voor de economie van zijn land en zei dat “deze oorlog niet van ons is, noch de crisis van ons… maar Egypte betaalt de prijs zoals alle landen van de wereld.” .

Al-Sisi zei: “O groep, luister naar ons, niet omdat we oprechter zijn dan anderen, maar (omdat) we ons meer bewust zijn van de omvang van de uitdaging dan anderen, en de verklaringen en oplossingen worden gepresenteerd door de staat, en daarom wordt elke ijver van anderen niet gehaat of afgewezen, het veroorzaakt al verwarring en verontrust mensen.. Als ik vandaag was, zou ik bang voor je zijn, wat is het resultaat? Is het in uw voordeel.. Nee.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *