De Roemeense Marius Somodica, coach van het eerste team van Al-Raed, kreeg zondag een pijnlijke klop voorafgaand aan het bezoek van zijn team aan Al-Hilal in de wedstrijd van de 15e ronde van de Saudi Roshen League, op maandag nadat was bevestigd dat de Marokkaanse spits Karim El -Barkawi was afwezig wegens een blessure.
En volgens het officiële verslag van de Al-Qassim-club op Twitter, een sociaal netwerk, toonden de tests die de Marokkaanse speler onderging aan dat hij werd blootgesteld aan een verrekking van de ligamenten, waarmee hij een behandelingsperiode van meerdere dagen nodig heeft. .
De Marokkaanse spits raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Damak, die in de laatste speelronde eindigde in een 2-1-zege voor Al-Raed.
Op het veld voltooide Al-Raed de voorbereidingen voor de Al-Azraq-wedstrijd met een trainingssessie in het clubgebouw in Buraidah. Het begon met een ontmoeting van de Roemeense coach met de spelers van het team, waarbij hij hen tijdens de competitie overtuigde van het belang van de wedstrijd in hun carrière.
Somodica voerde een technisch-tactische manoeuvre uit in het midden van het veld, waar hij de aanpak en het plan toepaste dat hij zal volgen tijdens de botsing met Al Hilal.
Al-Raed bezet de elfde plaats in de ranglijst met 15 punten uit 5 overwinningen, terwijl het team 7 nederlagen leed en er geen gelijkspel was.

Al-Raed verliest Al-Barkawi aan Al-Hilal

Al-Raed verliest Al-Barkawi aan Al-Hilal

Al-Raed verliest Al-Barkawi aan Al-Hilal

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *