Zondag voltooide het Saoedische nationale team de voorbereidingen om zijn Iraakse tegenhanger te ontmoeten in de tweede ronde van de competitie van de eerste groep van het Arabische Gulf Cup-voetbalkampioenschap, “Gulf 25”, op maandag in het Basra International Stadium.
De spelers trainden in het Al-Fayhaa-stadion in Basra, onder leiding van Saad Al-Shehri, technisch directeur en assistent-coach, waarbij ze recreatieve oefeningen deden, gevolgd door opstellingswerk.
Ahmed Al-Ruwaie, de assistent-coach, legde op zijn beurt tijdens de persconferentie aan de zijlijn van de wedstrijden van de tweede ronde uit dat ze er samen met hun broers, het Iraakse nationale team, naar streven om een ​​technisch aangename wedstrijd te presenteren die Golfvoetbal waardig is.
Al-Ruwaie zei: “De toeschouwersfactor, die naar verwachting groot zal zijn, is iets waar de Saoedische speler aan gewend is tijdens hun wedstrijden in lokale competities, wat aangeeft dat de verwachte aanwezigheid van fans meer esthetiek aan de wedstrijd zal toevoegen.”
En Ahmed Al-Ruwaie gaf aan dat ze zich technisch hadden voorbereid door de niveaus van alle deelnemende teams te lezen en te analyseren, om het gewenste technische doel te bereiken om de finale van het toernooi te betreden en de titel te winnen, en legde uit dat het algemene technische niveau van alle teams hoog is en dat zal de vraag positief reflecteren op de technische waarde van de wedstrijden.
Over het corrigeren van technische fouten in de laatste wedstrijd zei Al-Ruwaie: “Het gaat natuurlijk altijd om het corrigeren van fouten en voorkomen dat je daarin terechtkomt, iets wat gebeurt in het voetbal. De beknoptheid van de harmonie door de korte tijd is een van de technische dingen waar we altijd aan werken en elke wedstrijd stap voor stap bekijken.

Al-Akhdar legt de laatste hand aan de voorbereidingen voor het conflict met Irak

Al-Akhdar legt de laatste hand aan de voorbereidingen voor het conflict met Irak

Al-Akhdar legt de laatste hand aan de voorbereidingen voor het conflict met Irak

Al-Akhdar legt de laatste hand aan de voorbereidingen voor het conflict met Irak

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *