Voor de tweede week op rij blijft de sultan van Tarab, George Wassouf, in de schijnwerpers staan ​​van de media en pioniers van communicatiesites in de Arabische wereld, maar dit keer uit medeleven met zijn grote verdriet over de dood van zijn oudste zoon, “Wadih”, die werd begraven in de geboorteplaats van zijn vader, in de stad Kafroun, op het platteland van de provincie. Tartus, West-Syrië.

En naar Egypte, waar kunstenaar Menna Shalaby werd veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar en een boete van tienduizend pond op beschuldiging van het bezit van de bedwelmende substantie hasjiesj met de bedoeling om ervan te genieten, en fans van de kunstenaar, Amy Samir Ghanem en Hassan Al-Raddad, communiceerde met het duo en kondigde de geboorte aan van hun eerste kind, “Fadi.”

Het meest prominente evenement in Saoedi-Arabië vorige week; Cristiano Ronaldo is officieel welkom geheten in Riyadh als lid van de Saudi Al-Nasr Football Club-ploeg, te midden van een geweldige ontvangst en interactie op de sociale mediapagina’s van het Koninkrijk.

Ten slotte vierden voetbalfans in Irak de start van het “Gulf Cup 25”-toernooi in Basra, waarbij ze de openingsceremonie omschrijven als “sprankelend”.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *