Het eerste voetbalteam van Al-Shabab rondde zondag de voorbereidingen af ​​om de gast Al-Ittihad te ontmoeten in de uitgestelde wedstrijd van de negende ronde van de Saudi Roshan League, op maandag in het Prince Faisal bin Fahd Stadium in Al-Malaz.
De Spaanse coach Vicente Moreno, coach van de hoofdstad, focuste tijdens de 75 minuten durende training op technische en tactische aspecten.
De training begon met een lichte warming-up en conditieoefeningen, daarna voerden de spelers leuke technische oefeningen uit midden op het veld.
Moreno legde een tactische manoeuvre op, waarbij hij de spelers verzekerde dat ze af en toe klaar waren om het op te nemen tegen Al-Ittihad.
Al-Shabab-spelers hopen de wedstrijdpunten te winnen om weer op de winning streak te komen na het verlies in de laatste ronde tegen Al-Wahda.

75 minuten Al-Shabab bereidt zich voor op de ontmoeting met Al-Ittihad

75 minuten Al-Shabab bereidt zich voor op de ontmoeting met Al-Ittihad

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *