Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De International Federation of History and Statistics (IFFHS) heeft zondag aangekondigd dat Walid Regragui, de hoofdcoach van het Marokkaanse nationale team, gedurende het jaar op de derde plaats staat op de ranglijst van de beste coaches ter wereld 2022.

De coach van de “Atlas lions” staat derde met in totaal 30 punten, achter de eerste Argentijn Lionel Scaloni met 240 punten en de Fransman Didier Deschamps, die tweede staat met 45 punten.

Rekraki overtrof 7 andere coaches, op de lijst van de beste, waaronder 10 namen, namelijk: de Kroaat Zlatko Dalić, de Japanner Hajime Moriyasu, de Nederlander Louis Van Gaal, de Amerikaan Greg Berhalter, de Fransman Hervé Renard, de Braziliaan Tite en de Portugees Paulo Bento.

Walid Al-Rakraki behaalde een ongekend succes toen hij de eerste Afrikaanse coach werd die deze positie bereikte.

De Marokkaanse coach leidde zijn land naar de halve finales van het WK 2022, voor het eerst in de geschiedenis van de deelname van het nationale team.

De Franse coach Hervé Renard, coach van het Saoedische nationale team, eindigde als achtste, nadat hij “Al-Akhdar” naar een historische overwinning op Argentinië had geleid in de groepsfase van het WK in Qatar.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *