Tickets zijn zondag in de verkoop gegaan voor de Riyadh Season Stars tegen het Franse Paris Saint-Germain, dat op 19 januari zal plaatsvinden in het King Fahd International Stadium, als onderdeel van de “Riyadh Season 2”-activiteiten.
De waarde van de tickets wordt bepaald aan de hand van de volgende categorieën: “Categorie 3 achter het doel is 35 riyals, categorie 2 is het bovenste voorste deel 45 en het voorste deel is 60 riyals.
En Turki Al-Sheikh maakte eerder bekend dat de Argentijn Marcelo Gallardo, de voormalige Argentijnse coach van River Plate, is aangesteld om het met sterren bezaaide team van het seizoen in Riyadh te leiden.
De wedstrijd waarvoor Gallardo is opgeroepen, maakt deel uit van Riyadh’s verrassende seizoen van het seizoen aangekondigd door Turki Al-Sheikh, met een met sterren bezaaide mix van Riyadh’s selectie van het seizoen tegen Paris Saint-Germain, die op het punt staat naar Riyad met al hun sterren, aangevoerd door de Argentijnse Lionel Messi, die uiteindelijk het WK 2022 won met zijn nationale team, de Braziliaan Neymar en de Fransman Kylian Mbappé.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *