Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Een videoclip met de Saoedische club Al Hilal-speler Salem Al Dosari heeft tot controverse geleid op Twitter.

De controverse had betrekking op de verschijning van Al-Dosari in een “jas” met de naam “House of Balenciaga” voor het Spaanse modehuis.

Balenciaga kwam vorige maand onder vuur te liggen, te midden van beschuldigingen dat het zich in zijn reclamecampagnes baseerde op uitbuiting van kinderen en “pedofilie” of seksueel misbruik van kinderen, en satanische rituelen gebruikte. Het huis verontschuldigde zich later voor wat het omschreef als een “fout” in de manier waarop de kinderen werden gefotografeerd, maar de verklaring viel niet goed bij anderen.

De reacties op wat Al-Dossary droeg waren gemengd, met degenen die zeiden dat hij “te goeder trouw handelde” en niet op de hoogte was van de controverse rond het modehuis, terwijl anderen beroemdheden in Saoedi-Arabië opriepen om “situaties aan te nemen en ze weten wat er gebeurde in de wereld omdat onze rol nu een trend is geworden.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *