De Franse spits Youssef Nyakati, een spits van het eerste team van Al-Ittifaq, leidde zijn ploeg naar een waardevolle overwinning op uitploeg Abha, nadat hij het fatale doelpunt had gescoord dat zijn achterstand in een 2-1 overwinning veranderde, in een wedstrijd die hen opleverde samen, op zaterdag, in het Prince Muhammad bin Fahd Stadium in Dammam, als onderdeel van de competitie. 12e ronde van de Saudi Roshan League.
Abha kwam in de 28e minuut op voorsprong via Abdullah Al-Zouri en Al-Ettifaq wist in de 67e minuut gelijk te maken met een doelpunt van Senussi Hawsawi.
Terwijl de wedstrijd op een gelijkspel afstevende, nam de Franse aanvaller Youssef Nyakati van Al-Ettifaq de rol van kampioen op zich door het beslissende doelpunt te scoren in de zevende minuut van de blessuretijd.
Met deze overwinning hervond Al-Ettifaq zijn evenwicht na een zware nederlaag tegen Al-Shabab met 0-3 in de laatste ronde, waardoor de score steeg naar 16 punten en steeg naar de achtste plaats, terwijl Abha, voor wie dit de tweede nederlaag in oké, gezakt naar de negende plaats met hetzelfde puntensaldo.
Al-Ittifaq treft donderdag Al-Fateh, terwijl Abha het vrijdag in de 13e ronde opneemt tegen tegenstander Damak in de Southern Derby.

Nyakati leidt de overeenkomst van Abha-punten

Nyakati leidt de overeenkomst van Abha-punten

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *